bir sürü haller içinde...

24 Haziran 2014 Salı

ım back

ayyyy döndüm...

10 günlük antalya tatili ve macerasından sonra yeniden işteyim..

Tatiller bitiyor işte :)) yeniden işte olmak biraz boğucu, biraz değişik ama 10 gün tatil de fazla arkadaş.. Sıkıyor, yoruyor.. pek bir şey yapmak istemiyorsun sonunda..

Gerçi Ulaş'ın bu sene suyla teması temastan öte bir yüzücü yetişiyor düzlemindeydi :)) Sudan çıkmadığı gibi boyunun 2 katı suda bizden ayrı takıldı, yüzdü..

Oldukça eğlenceliydi Ulaş'ı izlemek :) Öyle ki yatıp güneşlenip kitabımı okumak yerine onun diğer çocuklarla, yabancılarla, oyuncaklarla ve suyla ilişkisini izlemek çok daha keyifli geldi.. Onu kendisini kaydırağa tersten çıktığı için azarlayan rus amcaya blablabla şeklinde laf yetişmesini izlemek-üstelik anlaşılacağını düşündüğünü fark etmek :)) gülün adından daha eğlenceliydi..

Ayrıntıları, Ulaş'ın kuralara uyumu ve ortama adaptasyonu konusunda gösterdiği beceriyi kafamı biraz daha topladığımda yazmayı düşünüyorum.

Şimdilik ilk yara bandı resmi ile bu yazıyı noktalıyorum... Aslında sorun ofiste olmak değil İstanbul'da olmak, yine metrobüse binmek oldu bu sabah benim için, bilginize :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...